CMI-NEN symposium
Meld je aan
CMI-NEN symposium

CMI-NEN symposium

Datum
14-04-2023
Tijd
09:30 - 16:00
Locatie
TechMed Centre, Enschede

Kom in contact met de Noordoost-Nederlandse gemeenschap in Medische Beeldvorming en Diagnostiek: Doe mee aan het inspirerende CMI-NEN symposium

Op 14 april 2023 nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de inspirerende tweede editie van het CMI-NEN Matchmaking Symposium. Deze dag staat geheel in het teken van innovatieve beeldvorming en diagnostiek. Naast de vele informatieve lezingen door topsprekers uit het CMI-NEN consortium zijn er diverse matchmaking mogelijkheden met het interdisciplinaire Center for Medical Imaging Noord Oost Nederland (CMI-NEN). Het symposium brengt klinische partners, zakenpartners en onderzoekers bij elkaar. Door samenwerking boven onderlinge concurrentie te stellen, worden grotere prestaties mogelijk dan zonder deze inhoudelijke krachtenbundeling. Wij geloven dat samenwerking en gemeenschapsvorming centraal staan bij dit evenement om uiteindelijk een impact te creëren op de gezondheidszorg door middel van technologie.

Het symposium biedt een divers kennisdelingsprogramma, matchmakingmogelijkheden en inspiratie. Tijdens het ochtendprogramma wordt u geïnspireerd door diverse lezingen van Tobias Heimann (Siemens Healthineers, Hoofd AI), Wiro Niessen (Decaan Medische Wetenschappen, Rijksuniversiteit Groningen), Ron Handels (Universiteit Maastricht, Onderzoeker) en Elsmarieke van de Giessen (UMCA, radioloog Nucleaire Geneeskunde). Tijdens het middagprogramma kunt u deelnemen aan rondleidingen die u leiden door de beeldvormings- en robotlaboratoria en de state-of-the-art infrastructuur in het TechMed Centre en kunt u deelnemen aan de netwerkpauzes. Er zijn dus volop mogelijkheden om samenwerkingen op het gebied van onderzoek en bedrijfsleven te verkennen.

  • Datum: 14 april 2023
  • Tijd: 09.30 – 16.00
  • Taal: English
  • Format: fysiek-gratis-event (geen hybride opties)
  • Locatie: TechMed Centre (Technohal, no. 18), Hallenweg 5 Enschede, op de campus van Universiteit Twente

Meer informatie over het programma, de sprekers en de registratie (in het Engels)

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!