Implementatie van VR in zorg en welzijn
AANMELDEN
Implementatie van VR in zorg en welzijn

Implementatie van VR in zorg en welzijn

Datum
15-12-2021
Tijd
15:00 - 17:30
Locatie
HAN campus, Kapittelweg, Nijmegen
AANMELDEN

We zien steeds meer toepassingen voor virtual reality in zorg en welzijn. Hoe zorgen we dat we deze toepassingen structureel kunnen inzetten en waar moet je allemaal aan denken als je VR wilt inzetten? Wie zijn de belangrijke stakeholders, welke belemmeringen zijn er en hoe kunnen we die samen weghalen? Wie gaat het betalen? Welke kennis heb je in je organisatie nodig om VR in te kunnen zetten? En wat verwachten we van de opleidingen of onderzoeksgroepen? Veel vragen waar we op in zullen gaan tijdens dit event.

iXperium Health (HAN), inMotion VR en Health Valley organiseren op 15 december 2021 van 15.00 tot 17.30 uur het hybride event Implementatie van VR in zorg en welzijn. Wij nodigen jou uit om hier aan deel te nemen. Het programma bestaat uit een combinatie van kennisdeling, panelgesprek, netwerken en zelf VR ervaren.

We zenden het (eerste deel van het) event live uit en nemen het ook op. Deelname aan de markt, zelf VR ervaren en netwerken is uiteraard alleen mogelijk als je fysiek aanwezig bent. In verband met maatregelen rondom COVID-19 vragen we je bij entree om een coronatoegangsbewijs met QR-code. Afhankelijk van de dan geldende richtlijnen van het RIVM en de ontwikkelingen wordt dit event eventueel geheel online.

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 69 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!