28-11-2022

At The Money Podcast: uitdagingen van het ondernemen en investeren in de zorg

At The Money Podcast: uitdagingen van het ondernemen en investeren in de zorg

Tijdens MedTech Twente Week 2022 stond de tweede dag in het teken van kapitaal. Tijdens diverse kennissessies gingen we in op hoe je zorgt voor de juiste (vroege fase) financiering om je MedTech innovatie verder te kunnen ontwikkelen. En: hoe ziet het regionale financieringslandschap er eigenlijk uit? Met een live podcast over de uitdagingen van het ondernemen en investeren in de zorg sloten we deze MedTech Business Day af. Wij delen ‘m hieronder graag met je!

Uitdagingen van het ondernemen en investeren in de zorg

In deze aflevering spreek Thomas Mensink, startup & investment analyst bij Golden Egg Check, met Dick Sietses, partner bij Health Innovations en met Jasper van Weerd, founder van Lipocoat en ScoutInScience. In deze aflevering hoor je over de uitdagingen van het ondernemen en investeren in de zorg. Jasper vertelt welke lessen hij heeft geleerd bij het ophalen van kapitaal voor Lipocoat, een hightech spinoff van de Universiteit Twente. Dick legt uit hoe zij met Health Innovations op zoek zijn naar startups die zorgwinst kunnen opleveren.

At The Money is een podcast van Golden Egg Check. Deze aflevering is live opgenomen tijdens het MedTech Business Event, en is mede-mogelijk gemaakt door de NVP, a.s.r. Doenpensioen en Novel-T.

De whitepaper over Doenpensioen voor startups & scale-ups kun je hier downloaden.

Meer over LipoCoat

Wil je meer weten over de innovatieve technology van LipoCoat en hoe zij hier een succesvolle onderneming omheen hebben gebouwd? Lees dan deze innovatiecase.

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!