28-11-2023

Inschrijvingen Nationale Zorginnovatieprijs geopend

Inschrijvingen Nationale Zorginnovatieprijs geopend

Is jouw zorginnovatie getest en klaar voor de markt? Wil jij jouw innovatie zichtbaar maken in de Nederlandse zorg- en innovatiewereld? Meld je dan NU aan en maak kans op €10.000!

  • Op maandag 29 januari van 13.00 tot 17.00 uur vindt de Regionale Voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs voor Gelderland en Overijssel plaats bij Health Valley op de Novio Tech Campus. Tijdens deze middag pitch je voor de jury en heb je de mogelijkheid jouw bedrijf te presenteren op de beursvloer.
  • De finalisten pitchen op 21 maart voor de vakjury tijdens het Health Valley Event waarna de vakjury in beraad gaat. De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt vervolgens plaats tijdens de Dutch Health Week op Zorg & ict, hét grootste health tech event van Nederland!
  • Ook krijgen de finalisten tijdens het Health Valley event én op Zorg & ict een stand op de beursvloer. Tijdens deze beurzen krijgen de finalisten de kans om hun innovaties met de duizenden bezoekers van deze events te delen.
  • Inschrijven voor de Nationale Zorginnovatieprijs kan tot 4 januari 2024, 12:00u. Check de voorwaarden en meld je direct aan.

 

Partners

Zorginnovatie.nl, Health~Holland, ROM Utrecht Region, Health Valley Netherlands, Amsterdam Economic Board, Medical Delta, Care Innovation Center West-Brabant, Coöperatie Slimmer Leven, Hi!Noord, EIZT Expertisecentrum voor innovatieve zorg en technologie. 

 

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!