11-11-2021

The TechMed Event 2021: een terugblik

The TechMed Event 2021: een terugblik

Op 3 en 4 november 2021 kwamen zo’n 600 medici, ondernemers, onderzoekers en studenten bijeen voor het jaarlijkse hoogtepunt van MedTech in Twente: The TechMed Event 2021. We nemen je mee in een korte terugblik, met foto’s van Eric Brinkhorst en Shotmaniacs.

David Fernandez Rivas trapte het evenement af met zijn keynote over de laatste ontwikkelingen op het gebied van naaldloos injecteren.

Techmed event
©foto eric brinkhorst

Na de diverse kennissessies over technologische innovaties binnen een aantal domeinen, sloot Constantijn van Oranje (Techleap) met een Fireside Chat het dagprogramma af. Hij sprak met onder meer Boele de Bie (Xsens), Jasper van Weerd (Lipocoat) en Susan Roelofs (Locsens) over de groeibelemmeringen voor jonge MedTech bedrijven.

Techmed event
©foto Eric Brinkhorst

In de avond vond in U Parkhotel voor het eerst een Exchange Dinner plaats, waar ervaren MedTech de MedTech bedrijven Medtronic, Demcon, Xsens, Siemens Healthineers en Micronit gedurende drie gangen hun kennis en ervaringen uitwisselden met 25 verschillende MedTech startups.

Techmed event ©foto Shotmaniacs

Op dag 2, exclusief voor deelnemers aan het business track, stond in de ochtend 1-op1 matchmaking op het programma, gevolgd door pitch the crowd sessies en innovatietours bij Xsens, Demcon en Micronit.

We kijken terug op een geslaagd evenement!

BEKIJK ALLE FOTO’S

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 69 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!