MedTech Twente Week | TechMed Event
Meld je aan
MedTech Twente Week | TechMed Event

MedTech Twente Week | TechMed Event

Datum
06-11-2024
Tijd
09:00 - 18:00
Locatie
TechMed Centre, Enschede

TechMed Event

Het TechMed Event – georganiseerd door het Technisch Medisch Centrum van Universiteit Twente – gaat over het informeren over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en het delen van nieuwe innovaties en unieke technologische oplossingen die de gezondheidszorg zullen transformeren ten gunste van ons allemaal.

Save the date: 6 november 2024

MedTech Twente Week (week 45)

Het TechMed Event is onderdeel van de inspirerende MedTech Twente Week. Deze week brengt het MedTech ecosysteem samen, gericht op het bundelen van krachten, innovatieve geesten en de klinische praktijk. Een diversiteit aan initiatieven met impact, van inspirerende conferenties tot matchmaking sessies georganiseerd door het MedTech Twente innovatiecluster. Ontmoet en verbind op één plek met MedTech stakeholders, van clinici tot investeerders en van bedrijven tot artsen en bespreek hoe we medische technologieën kunnen versnellen om onze toekomstige gezondheidszorg te versterken.

We zijn hard aan het werk met het meerdaagse programma – waarvan het TechMed Event het eerst bevestigde event is. Schrijf je in voor onze community update en blijf op de hoogte!

Over MedTech Twente

MedTech Twente is het innovatiecluster om je MedTech innovatie te ontwikkelen en te versnellen. Een samenwerkend ecosysteem brengt bedrijven, zorginstellingen en onderzoekers van kennisinstellingen samen en stimuleert de versnelde ontwikkeling van de zorginnovaties van morgen. Door nauwe samenwerking tussen deze stakeholders worden innovaties gecreëerd, gevalideerd en uiteindelijk geïntegreerd, gefaciliteerd door ecosysteempartners.

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!