Ondernemersreis Med Tech Minnesota
Aanmelden
Ondernemersreis Med Tech Minnesota

Ondernemersreis Med Tech Minnesota (VS)

Datum
16-04-2023 / 20-04-2023
Tijd
Locatie
Minnesota, US

Van zondag 16 april t/m donderdag 20 april organiseren de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), LIOF en Oost NL en het Nederlands Consulaat Generaal (CG) in Chicago een ondernemersreis naar Med Tech Minnesota.

Aanmelden

Ben jij als Nederlands bedrijf (internationaal) actief in medical devices? Wil je graag de markt van de Verenigde Staten betreden of verkennen? Meld je dan nu aan! De inschrijving is open tot en met woensdag 21 december.

Programma

Het programma wordt intensief en zal een goede indruk geven van het Amerikaanse Med Tech Ecosysteem. Het programma geeft inzicht in “Doing Business in Med Tech Minnesota” door bedrijfsbezoeken in en rondom Minneapolis, speciale netwerkevents met Amerikaanse business partners en daarnaast zal voor ieder bedrijf individuele matchmaking met business leads georganiseerd worden. Ook zal een deel van het programma het bezoeken van een wetenschappelijke beurs zijn, waarbij een bijzondere keynote wordt gegeven door een Amerikaanse spreker uit Minnesota.

Tijdens de ondernemersreis zullen naast de bovengenoemde organisaties ook de Amerikaanse en Nederlandse partners uit Minnesota klaar staan om jullie “business ready” te maken en de doelstellingen van jullie bedrijf voor de VS specifieker uit te werken.

Missie

Deze missie is een onderdeel van een lang termijn programma georganiseerd door BOM, LIOF, Oost NL en NL CG Chicago voor de aankomende twee jaar. Doel hiervan is om een duurzame relatie met Minnesota op te bouwen om Med Tech clusters in beide landen te versterken. Een eerder onderdeel hiervan was het luncheon event op de Medica beurs in Düsseldorf om alle partijen samen te brengen.

Meer info

Bekijk hier alle informatie over deze ondernemersreis naar Med Tech Minnesota. Let op: je kunt je tot en met woensdag 21 december inschrijven.

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!