MedtecLIVE met T4M
Aanmelden
MedtecLIVE met T4M

MedtecLIVE with T4M

Datum
23-05-2023 / 25-05-2023
Tijd
Locatie
Neurenberg, Duitsland

De medische technologie-industrie komt samen van 23 – 25 mei 2023 op MedtecLIVE with T4M in Neurenberg, Duitsland. Productontwikkelaars en inkopers van distributeurs en OEM’s ontmoeten hier toonaangevende leveranciers van medische technologie in Europa. Het is een interessante beurs op het gebied van medische technologie in Europa en bestrijkt de gehele toeleveringsketen.

Als exposant en bezoeker met een achtergrond in de biomedische technologie is dit de plek om te netwerken en inspirerende face-to-face gesprekken te voeren. Drie dagen lang staat de supply chain centraal bij de productie van medische technologie, apparaten en oplossingen.

De MedtecLIVE wordt vanaf 2022 gecombineerd met de T4M en zal afwisselend plaats vinden in de twee belangrijkste MedTech-regio’s van Duitsland: Neurenberg en Stuttgart. In 2023 is het de beurt aan Neurenberg.

Nederlands paviljoen op de MedtecLIVE

Samen met Brainport Industries organiseert het World Trade Center Twente onder de vlag van NL Medizintechnik deelname aan deze beurs. Een aantal regionale ontwikkelingsmaatschappijen, te weten de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), OostNL en LIOF hebben zich hierbij aangesloten om samen met bedrijven te komen tot een Nederlands paviljoen. Onder de naam NL Medizintechnik staat het paviljoen op een prominente plaats in de beurshal. De beursdeelname wordt mede mogelijk gemaakt door GO4Export. Dit is het exportstimuleringsprogramma van de provincies Gelderland en Overijssel.

Interesse in deelname aan het Nederlands paviljoen? Neem contact met op met World Trade Center Twente. Stuur een mail naar info@wtctwente.eu of bel: 074 2915604.

Meer info & aanmelden

Meer informatie over de beurs vind je op website van MedTecLIVE.

 

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!