INN overijssel zorg: Anders denken & doen in en rond de zorg
Meld je aan
INN overijssel zorg: Anders denken & doen in en rond de zorg

Anders denken & doen in en rond de zorg

Datum
04-06-2024
Tijd
13:00 - 18:00
Locatie
Landgoed De Uitkijk, Hellendoorn

Kennisplatform INN (INN’​Twente, INN’​regio Zwolle) organiseert op 4 juni een interactieve hang-eens-op-de-kop-middag speciaal voor bestuurders, stakeholders en beslissers in en rond de zorg in Oost-Nederland (Twente, Deventer, Zwolle) samen met Labmicta en Eqib | The Human Factor en Health Valley Netherlands van 13.00-18.00 uur, op een adembenemende locatie aan de voet van de Holterberg in Hellendoorn.

Ben jij een bestuurder, stakeholder of beslisser in de zorg of werk je veel met de zorg? Dan wil je deze middag zeker niet missen!

Anders denken & doen in en rond de zorg

Het Nederlandse zorgstelsel is wereldwijd een aansprekend voorbeeld, maar staat voor pittige uitdagingen: hoe houden we het goed, betaalbaar en toegankelijk terwijl de vraag stijgt en het aantal beschikbare professionals daalt? Als we blijven doen wat we altijd deden, boeken we dezelfde resultaten. Dus hoe kunnen we samen anders denken & doen: kansen zien in plaats van problemen en creatieve oplossingen bedenken?

Het programma op hoofdlijnen

Onder leiding van de aansprekende dagvoorzitter, Corine Böhmers van Health Valley,
gaan we deze middag in gesprek over vier centrale thema’s die op alle agenda’s staan, van organisaties in de zorg én daarbuiten:

🌐 Leefstijl en duurzame inzetbaarheid
🚀 Innovatie
📚 Onderwijs: leren & ontwikkelen
☑ AI-toepassingen

Hoe kunnen we op deze onderwerpen anders denken & doen? En vanuit onze eigen organisatie bijdragen aan goede zorg voor ons allemaal, nu en later?

We maken de onderwerpen behapbaar en praktisch door vier tafelgesprekken te organiseren. Ieder gesprek wordt (be)geleid door een inspirerende voorzitter met een praktijkverhaal en visie op 1 van de genoemde onderwerpen. Je deelt met je tafelgenoten verfrissende ideeën, stelt kritische vragen en neemt waardevolle inzichten mee die direct toepasbaar zijn binnen jouw eigen organisatie.

De opbrengst van de vier tafels bespreken we plenair zodat je uiteindelijk op alle onderwerpen geïnspireerd wordt! Na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken tijdens een sfeervolle borrel.

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!