Health Valley Event '21

Health Valley Event ’21
Datum
10-03-2021 / 11-03-2021
Tijd
08:00 - 18:00
Locatie
Online
Meld je aan

Hoe gaan we om met de blijvende veranderingen in de zorg? Welke rol speelt technologie daarbij? Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health? Hoe realiseren we meer impact met zorginnovaties? Vragen die jou als zorgprofessional of -innovator bezig zullen houden. Op het Health Valley Event op 10 en 11 maart duiken we hier in. Onder de titel CO-FIT Future nemen we diverse thema’s onder de loep, rekening houdend met de actualiteit van de dag.

Een greep uit de topics:

Digital Health: onmisbaar geworden in de hedendaagse zorg! Daarom is dit thema ook in de volle breedte terug te vinden in het programma. Bijvoorbeeld in bijdragen van plenaire gasten Bas Bloem en Daan Dohmen, in de sessies Hospital of the future en Healthy Brain. Maar ook in diverse demonstraties van zorginnovaties op de virtuele expo.
Life Sciences & Farma: eens te meer staan deze sectoren volop in de picture. In o.a. een ronde-tafel-discussie gaan we in gesprek over de financiering van (dure) medicatie o.l.v. Alain van Gool. Ook interessant zijn de sessies Lab-on-Chip en Value Based Healthcare en is er een bijdrage van keynote gast en farmaceutisch ondernemer Luke o’Neill.
Preventie: de pandemie laat meer dan ooit het belang zien van een gezonde leefstijl en preventie. Met een plenaire discussie met o.a. Carmen van Vilsteren, Christianne v.d. Wal en Matthieu Onderdijk over een CO-FIT Future: welke winst is er te behalen op het gebied van preventie en hoe werken we daarbij beter samen. En natuurlijk speelt preventie ook een rol in diverse parallelsessies.

Aanmelden

Als zorgprofessional wil jij dit toch niet missen? Meld je aan en kom meer te weten over deze onderwerpen en niet te vergeten: matchmaking! Voor € 99,- heb je toegang tot het gehele event! Doe je dit vóór 15 februari, dan maak je bovendien kans op 1 van de 50 exclusieve matchmakingpakketten.

MEER INFORMATIE EN TICKETS

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 69 00
info@medtech.novelt.com

Bezoekadres

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!