Health Valley Event 2023
Meld je aan
Health Valley Event 2023

Health Valley Event 2023

Datum
30-03-2023
Tijd
Locatie
Pathé Nijmegen

Het Health Valley Event (HVE) op 30 maart 2023 in Pathé Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. Afgelopen jaren trok het event jaarlijks zo’n duizend bezoekers, live op locatie, online of in een hybride opzet. Zet ‘m alvast in je agenda!

JOIN THE TRANSITION: HEALTH VALLEY EVENT 30 MAART 2023

Na het succes van voorgaande edities wordt het Health Valley Event 2023 (HVE) op 30 maart in Nijmegen actueler dan ooit. Een 1-daags programma, dat in het teken staat van de gezondheidszorg in beweging. Er liggen kansen die we vandaag moeten grijpen om de zorg van morgen beter te maken!

Thema’s die aan bod komen:

  • Betaalbare en toegankelijke zorg
  • De noodzaak van preventie
  • Passende zorg
  • En nog veel meer actuele thema’s…

In één dag ben je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen, krijg je unieke netwerkkansen om samen verder te bouwen en ga je aan het einde van de dag naar huis met nieuwe inspiratie. Join the transition!

 

MedTech Twente

MedTech Twente is als cluster voor medische technologie aanwezig op het Health Valley Event. Enkele highlights:

  • Vind ons op de beursvloer op de 1e etage! Maak kennis met onze community en enkele Twentse medische innovaties.
  • Maroeska Rovers, wetenschappelijk directeur van het TechMed Centre | Universiteit Twente, betreedt het podium van het Health Valley Event.Hoe technologie de zorg kan verbeteren is het centrale onderwerp van haar keynote.
  • TTT MedTech presenteert drie spin-offs in het living lab: Sonocalia, Anatomy Projector and Ziggy Mobility.
  • Universiteit Twente en haar TechMed Centre zijn aanwezig op de beurs. Je vindt ze tegenover MedTech Twente op de 1e verdieping.
  • Het TechMed Centre verzorgt een sessie “Gepersonaliseerde zorg: innovaties in medische technologieën om persoonsgericht zorg te bieden?” door Anneliene Jonker, Annemieke Witteveen en Koos Burggraaf.

Profilering & sponsoring

Heb je interesse om jouw bedrijf of organisatie te presenteren op de dynamische beursvloer, tijdens één van de vele sessies of wil je op een andere manier gebruik maken van de profileringsmogelijkheden op het HVE? Bekijk het complete aanbod van profileringsmogelijkheden.

Over het Health Valley Event

Het Health Valley Event in Pathé Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. Afgelopen jaren trok het event jaarlijks zo’n duizend bezoekers, live op locatie, online of in een hybride opzet.

Registreer nu met korting

Bekijk hier het programma en koop nu alvast je ticket. Met de code MedTechTwente25 krijgt je 25% korting op de geldende ticketprijs!

 

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!