Food & Cognition: MKB Café
Meld je aan
Food & Cognition: MKB Café

Food & Cogntion: MKB Café

Datum
29-04-2021
Tijd
16:00 - 16:45
Locatie
Digitaal

LEKKER ETEN OM FIT OUT TE WORDEN

Wat hebben bonbons te maken met fit ouder worden? Patrick Tassignon, de oprichter van PRALEUCINE®, zal samen met geriater Jurgen Claassen in gesprek gaan over de rol van voeding in veroudering. Wat is gezond en waarom? En wat hebben gezonde spieren met een gezond brein te maken? We gaan praten over de wetenschap achter het verband tussen leefstijl en cognitieve veroudering, en over publiek-private samenwerkingskansen op dit gebied.

FOOD & COGNITION

Tijdens elke sessie schijnt een wetenschapper en MKB’er hun licht op een onderwerp over voeding, gezonde leefstijl, brein en eetgedrag. Wat kunnen MKB’ers leren en gebruiken? We zoeken spanningsvelden op, dagen deelnemers uit om actief mee te denken in oplossingen en wellicht ontmoet je tijdens het event wel een nieuwe samenwerkingspartner om de eetbeleving of hersengezondheid van mensen met hulp van technologie te verbeteren?

VOOR WIE

Alle MKB, grotere bedrijven en onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn en werkzaam zijn in het domein van voeding, gezondheid, gedrag en technologie. Dit kan variëren van MKB’ers die te maken hebben met de eetervaring of eHealth technologie tot voedingsindustrie en tot wetenschappers die onderzoek doen in deze domeinen.

Georganiseerd door

Meld je nu aan voor deze online sessie

Klik hier voor aanmelden

Contact

Stichting Novel-T
Postbus 217
7500 AE  ENSCHEDE

T: +31 (0)53 483 68 00
communicatie@novelt.com

Privacy en algemene voorwaarden

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!